Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Lis

Zadanych pytań: 56

31.07.2016 20:49

Olej kokosowy - używacie? Jeśli tak to do jakich potraw? Czy tylko na nim smażycie?

Odpowiedzi (57)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

01.08.2016 08:00

jak dla mnie za drogi ;) a i naczytałam się, że wcale nie taki zdrowy ;) smażę na rzepakowym, do ciast też go dodaję

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

01.08.2016 08:11

dodaję do ciast

pestka

Zadanych pytań: 424

01.08.2016 08:22

nie używam tego oleju

Habibi

Zadanych pytań: 690

01.08.2016 08:48

Używam sporo, chociaż nie do wszystkiego, a do wybranych potraw. Częściej używam go kosmetycznie - zamiast balsamu do ciała, na puszące się końcówki długich włosów, do natłuszczania paznokci między kolejnymi hybrydami. W kuchni lubię na nim smażyć kurczaka, czasem warzywa, dodaje do wypieków i deserów.

Habibi

Zadanych pytań: 690

01.08.2016 08:49

Używam sporo, chociaż nie do wszystkiego, a do wybranych potraw. Częściej używam go kosmetycznie - zamiast balsamu do ciała, na puszące się końcówki długich włosów, do natłuszczania paznokci między kolejnymi hybrydami. W kuchni lubię na nim smażyć kurczaka, czasem warzywa, dodaje do wypieków i deserów.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

01.08.2016 09:06

Ja używam bardzo sporadycznie do wypieków

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

01.08.2016 09:22

używam często nie tylko do dań kuchni azjatyckiej ale też do smażenia drobiu

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

01.08.2016 09:26

ja nie używam

Futka

Zadanych pytań: 2

01.08.2016 09:32

Ja używam oleju kokosowego codziennie, ale wybieram ten tłoczony na zimno o pięknym zapachu i smaku kokosa. Smaruję nim pieczywo, smażę, dodaję do naleśników i oczywiście używam go także w celach kosmetycznych :) Pozdrawiam :)

Lis

Zadanych pytań: 56

01.08.2016 09:41

Dziękuje za odpowiedzi:) po +

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak