Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Lis

Zadanych pytań: 56

31.07.2016 20:49

Olej kokosowy - używacie? Jeśli tak to do jakich potraw? Czy tylko na nim smażycie?

Odpowiedzi (57)

Róża1

Zadanych pytań: 7

01.08.2016 19:22

nie używam tego oleju :-) , ale bardzo spodobał mi się sposób smarowania nim chlebka :-).

Mama niejadka

Zadanych pytań: 16

01.08.2016 19:22

Używam jako zamiennik oleju, do smażenia szczególnie :)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

01.08.2016 21:09

nie używam takiego oleju

Babeczka35

Zadanych pytań: 6

02.08.2016 07:22

Ja nie używam, ale zamierzam kupić.

Camill

Zadanych pytań: 2

02.08.2016 07:30

@Renataj w jakiej postaci używasz go do sałatek? Skrobiesz łyżką? Przecież to raczej stały olej niż ciekły.

Ania321

Zadanych pytań: 179

02.08.2016 10:01

do tej pory nie używałam, ale czas to zmienić :)

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

02.08.2016 13:20

dotychczas jeszcze nie używałam tego oleju

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

02.08.2016 15:07

ja nie używam, ale nie zamierzam kupować, bo smażonych dań robię bardzo mało. Do sałatek lubię dobry olej, do smażenie niewielką ilość oliwy. Do podsmazania cebulki do zup czy drugiego dania wybieram masło klarowane albo swojski smalec

misia123410

Zadanych pytań: 22

02.08.2016 18:22

nie używam

Ewa Wojtaszko

Zadanych pytań: 79

03.08.2016 11:07

używam praktycznie do wszystkiego :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak