Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Lis

Zadanych pytań: 56

08.09.2016 12:20

Oliwy smakowe np. Truflowa, z chili, z czosnkiem do czego dodajecie? Tylko do sałatek a może do czegoś jeszcze?

Odpowiedzi (50)

Renata9

Zadanych pytań: 329

08.09.2016 21:16

Przede wszystkim dodaję do sałatek

Iwusia

Zadanych pytań: 242

08.09.2016 23:08

najczęściej do sałatek, oraz do tarty ... ale do zapiekanek również ...

ben-ka

Zadanych pytań: 459

08.09.2016 23:14

Najczęściej dodaję ją do sałatek, ale i marynaty też, szczególnie te bardzo zapachowe.

Franciszek

Zadanych pytań: 4

09.09.2016 00:20

do sałatek raczej

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

09.09.2016 00:57

do marynat , sałatek

Diana Rusiłowicz

Zadanych pytań: 46

09.09.2016 01:07

Zależy jakie.. Bo niektóre nie mogą być poddawane wpływowi wysokiej temp. Olej z pestek dyni to mój ulubiony i często z nim robi desery, piekę ciasta i ciasteczka.

Ola1984

Zadanych pytań: 295

09.09.2016 08:31

Do wszelkich dań na zimno - sałatek, past, farszów.

Wacław

Zadanych pytań: 1269

09.09.2016 08:54

najczęściej do sałatek

gosia56

Zadanych pytań: 466

09.09.2016 09:07

robię latem prawie codziennie surówkę więc dodaję do nie smakowe oleje albo do pasty

mysza75

Zadanych pytań: 96

09.09.2016 09:36

do sałatek, i do bułek jak piekę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak