Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Lis

Zadanych pytań: 56

08.09.2016 12:20

Oliwy smakowe np. Truflowa, z chili, z czosnkiem do czego dodajecie? Tylko do sałatek a może do czegoś jeszcze?

Odpowiedzi (50)

borgia

Zadanych pytań: 89

10.09.2016 20:31

Używam często oliwy z chili - to moja ulubiona. Smażę na niej zarówno mięsa, jak i warzywa. Jeśli robię zupę, w której cały proces zaczyna się od smażenia cebuli - również robię to na niej. Oczywiście nie każdą, ale na przykład krem z cukinii lub dyni.

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

10.09.2016 23:20

Raczej do sałatek... jedynie truflową do zupy dyniowej albo kremu marchewkowego...

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

11.09.2016 10:11

Nigdy nieuzywalam

dodi

Zadanych pytań: 256

11.09.2016 12:03

u mnie tylko do sałetek

Madzai

Zadanych pytań: 7

11.09.2016 15:46

Do sałatek ale też do ryżu z warzywami

Lis

Zadanych pytań: 56

11.09.2016 16:04

Dziękuję jeszcze raz za wszystkie odpowiedzi:)

Małgorzata92

Zadanych pytań: 3

12.09.2016 11:19

Do śledzika, sałatki i do warzyw duszonych :)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

13.09.2016 21:21

Do sałatek i do marynat

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

13.09.2016 22:43

Dodaję głównie do sałatek i surówek

MAR3STA

Zadanych pytań: 1541

28.09.2016 21:27

używam też do marynat

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak