Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

chrupnij-sobie.pl

Zadanych pytań: 94

22.08.2013 22:15

ostatnio robiłam ciasto z bitą śmietaną i zważyła mi się. Kupiłam 36% łowicką. Jak sądzicie dlaczego?

Odpowiedzi (17)

Agnieszka-87-25

Zadanych pytań: 51

23.08.2013 07:59

ja nie zabieram się za taką śmietanę wolę 30% z biedronki taka śmietanka super jest, chwilka i ubita zawsze wychodzi

Renata

Zadanych pytań: 0

23.08.2013 08:11

pewnie za długo ubijana, też polecam śmietankę z biedronki

msmors

Zadanych pytań: 91

23.08.2013 08:39

za dugo ubijałaś śmietanę

Katarina

Zadanych pytań: 21

23.08.2013 08:54

Mi się raz tak zrobiło ale w domu była temperatura 32 st i mi się wydaje , że dlatego się zważyła bo nie miksowałam jej za długo.

misia53

Zadanych pytań: 339

23.08.2013 10:28

do ubijania smietana musi być mocno schłodzona zwłaszcza jeśli na dworze jest upał

dziewczyna_z_kodeksem

Zadanych pytań: 0

23.08.2013 11:39

być może ubijałaś ją na zbyt wysokich obrotach

chrupnij-sobie.pl

Zadanych pytań: 94

28.08.2013 10:34

dziękuję za rady!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak