Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

izapozdro

Zadanych pytań: 232

08.09.2014 15:06

Ostatnio słyszałam, że jak do zaklepania zupy użyjemy śmietanę łowicką, to nigdy się nie zgotuje... Co o tym sądzicie, sprawdziliście to?

Odpowiedzi (39)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

08.09.2014 16:17

nie słyszałam o tym, mam swoją ulubioną śmietanę do zupy ale częściej używam jogurtu

Helena63

Zadanych pytań: 14

08.09.2014 16:40

ja w to nie wierzę

Motorek

Zadanych pytań: 1446

08.09.2014 16:57

Ja zawsze używam słodkiej śmietany i jest ok

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

08.09.2014 17:31

Na pewno chodzi o to że śmietana się nie zważy.Ja robię z różnej i o różnej kwaśności i mnie się tez nigdy nie zważ,ale warunek że trzeba ją dokładnie rozmieszać i zahartować odrobiną gorącej zupy:)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

08.09.2014 17:56

Używam śmietany 30 proc. i zawsze zupa z nią się udaje

Beata999

Zadanych pytań: 0

08.09.2014 18:28

WaŻy się np .1 tonę cukru, a śmietana się waRZy. Bez urazy ! Wszyscy się uczymy.

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

08.09.2014 19:18

nie znam tej śmietany,chyba nawet nie ma jej w moich sklepach. zupę zabielam na talerzu jogurtem naturalnym,zdrowiej i lżej

gibli

Zadanych pytań: 20

08.09.2014 19:38

nie słyszałam o niej, )

erym

Zadanych pytań: 24

08.09.2014 19:46

nie znam tej smietany, nie wiem...

gosia1988

Zadanych pytań: 526

08.09.2014 19:49

nie słyszałam o tym

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak