Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

izapozdro

Zadanych pytań: 232

08.09.2014 15:06

Ostatnio słyszałam, że jak do zaklepania zupy użyjemy śmietanę łowicką, to nigdy się nie zgotuje... Co o tym sądzicie, sprawdziliście to?

Odpowiedzi (39)

Dorian

Zadanych pytań: 1093

09.09.2014 08:03

mysle, ze pomaga po prostu smietana, a im mocniejsza, czyli tłustsza, tym pewniejsze ze sie nie zwazy

mysliwy

Zadanych pytań: 0

09.09.2014 08:34

moja zona też zawsze najpierw miesza trochę zupy ze śmietaną i się nie zważy

elaa

Zadanych pytań: 0

09.09.2014 08:36

nie słyszałam o tym

Camill

Zadanych pytań: 2

09.09.2014 10:37

ludzie korzystajcie ze słownika, jak nie znacie zasad ortografii ! śmietana w zupie się nie zwarzy, ale można ją zważyć na wadze ; czy widzicie różnicę ?

as28

Zadanych pytań: 294

09.09.2014 11:17

nigdy o tym nie słyszałam

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

09.09.2014 16:29

nie słyszałam o tym

karolina1869

Zadanych pytań: 594

09.09.2014 17:41

używam zwykłej śmietany, ważne jest to aby nie dodac zimnej w tedy sie nie zważy

Róża1

Zadanych pytań: 7

09.09.2014 21:31

nie używam tej śmietany , :-).

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

09.09.2014 22:52

Nigdy o tym nie słyszałam, by tak się stało po tej śmietanie. Kupuję inną 30 % do zupy.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak