Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ZEWA

Zadanych pytań: 190

17.08.2014 18:05

Pamiętacie mój eksperyment z dodaniem tartego chrzanu do ogórków ? Dziś otworzyłam słoik i okazało się, że są zjadliwe ale mają dużo mniej intensywny smak i aromat niż korzeń chrzanu czy świeże liście. Ogólnie dobrze, że nie zrobiłam więcej tylko dwa słoiki bo jednak ten pomysł nie jest bardzo dobry. No może gdyby dać więcej tego chrzanu ale już nie będę kombinować. Reasumując do ogórków nie dodawajmy tartego chrzanu.

Odpowiedzi (17)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

17.08.2014 20:32

no coz, nie kazdy eksperyment musi byc udany, kto nie kombinuje ten nie wie ;) fajnie ze podzielilas sie tym z nami :)

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

18.08.2014 07:16

o i sprawa wyjaśniła i pozostaniemy przy tradycji

dodi

Zadanych pytań: 256

18.08.2014 08:20

czyli nie dodajemy tartego chrzanu

gacopierz23

Zadanych pytań: 1967

18.08.2014 17:25

jednak co korzeń w całości to w całości :)

borgia

Zadanych pytań: 89

18.08.2014 21:24

Uważam, że i tak warto próbować. Aby wiedzieć. I aby mieć pewność, co lepiej smakuje. Dzięki za podzielenie się wiedzą :).

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

19.08.2014 13:06

Ciekawiły mnie właśnie wyniki tego eksperymentu ;)

alaaa

Zadanych pytań: 201

20.08.2014 20:20

stare wypróbowane przepisy najlepsze, ja też czasami robię eksperymenty ale co sprawdzone to najlepsze

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak