Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

30.04.2016 09:52

Piekę ciasto na spodzie z roztopionej czekolady, masła i bułki tartej. Po przygotowaniu tej mieszanki stwierdziłam, że zrobię cienki spód - z połowy przygotowanej porcji. Moje pytanie: czy mogę tą mieszankę /masło+czekolada+bułka tarta/ zamrozić ? Jeśli tak to jak to potem roztopić, żeby dokładnie wyłożyć spód blaszki - w mikrofalówce ?

Odpowiedzi (11)

pestka

Zadanych pytań: 424

02.05.2016 09:10

nie robiłam takiego ciasta - ale spróbowałabym zamrozić

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak