Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

PaniMISIOWA

Zadanych pytań: 1119

10.01.2014 12:50

Piekliście kiedyś bułki w domu? Ja chcę spróbować - czy macie jakieś rady?

Najlepsze odpowiedzi (3)

gosia56

Zadanych pytań: 466

10.01.2014 12:56

piekłam tylko raz bo wolimy chleb ale na pewno się udadzą powodzenia

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

10.01.2014 15:06

piekę bułki i chlebek to nic trudnego,wystarczy trochę cierpliwości i czasu aby ciasto dobrze wyrosło:)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

10.01.2014 13:07

piekłam już wiele rodzajów, zajrzyj do mojej księgi :) ważne aby mieć dobry przepis i się go trzymać ;)

Odpowiedzi (29)

2milutka

Zadanych pytań: 134

10.01.2014 12:51

Ważne jest zeby ciasto było dobrze wyrośnięte..a tak to nic trudnego:) Powodzenia.

sanielcia

Zadanych pytań: 34

10.01.2014 12:52

Piekłam kilka razy, ale zwykle na słodko z żurawiną lub jogurtem. Robi się bardzo prosto ale polecam zwilżyć ciasto z góry przed wyrastaniem nie stworzy się twarda skorupka

Iwona32

Zadanych pytań: 103

10.01.2014 12:56

tak bardzo fajnie sie je piecze najlepsze są na słodko z odrobiną kruszonki:)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

10.01.2014 12:57

ja piekłam, bardzo je lubię

AnielskaSlodycz

Zadanych pytań: 92

10.01.2014 13:01

zrób takie z czekoladą sa pycha:)

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

10.01.2014 13:05

tak piekłam, wcale to nie jest takie trudne

pestka

Zadanych pytań: 424

10.01.2014 13:07

piekłam dwa razy dawno temu- teraz tego nie robię

Romanowka

Zadanych pytań: 28

10.01.2014 13:14

najlepsze są zwykłe bułki z ciasta takiego jak na pizzę tylko ciut twardszego, można dodać otręby, słonecznik albo dynię

Margo1

Zadanych pytań: 2141

10.01.2014 13:15

Nie jeszcze pieczywa w domu nie piekłam

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

10.01.2014 13:20

Bułek jeszcze nie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak