Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

iwi

Zadanych pytań: 115

07.01.2014 22:34

Pizza na cienkim czy na grubym spodzie?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

07.01.2014 22:51

średniogrube domowe ciasto

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

07.01.2014 22:41

lubię na cienkim cieście

gosia56

Zadanych pytań: 466

07.01.2014 22:59

raczej zawsze robię na cienkim

Odpowiedzi (28)

iwi

Zadanych pytań: 115

07.01.2014 22:35

Dla mnie raczej cienki

stokrotka

Zadanych pytań: 120

07.01.2014 22:35

oczywiście że ciasto cienkie

Niki22

Zadanych pytań: 46

07.01.2014 22:35

jestem za cienkim :)

norweska20

Zadanych pytań: 400

07.01.2014 22:36

ja wolę grube ciasto

Cranberry

Zadanych pytań: 34

07.01.2014 22:36

zdecydowanie na cienkim :)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

07.01.2014 22:37

Dla mnie to obojętnie byleby to była swojska pizza od początku do końca robiona własnoręcznie.

Róża1

Zadanych pytań: 7

07.01.2014 22:37

cienkie ciasto :-)

Rafcio

Zadanych pytań: 2

07.01.2014 22:38

wolę cienkie

Malinka

Zadanych pytań: 302

07.01.2014 22:40

Generalnie bez różnicy, jeśli jest domowa i smaczna :)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

07.01.2014 22:42

pizza na cienkim spodzie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak