Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

iwi

Zadanych pytań: 115

07.01.2014 22:34

Pizza na cienkim czy na grubym spodzie?

Odpowiedzi (28)

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

07.01.2014 22:46

gruby i chrupiący spód...

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

07.01.2014 22:49

na cienkim bez dwóch zdań

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

07.01.2014 22:59

Tylko na cienkim :)

Mniam

Zadanych pytań: 87

07.01.2014 23:09

Wolę takie pośrednie ciasto, nie za cienkie i nie za grube :) oj dawno już robiłam pizze.

babajaga1969

Zadanych pytań: 384

07.01.2014 23:11

zawsze domowa wychodzi mi grubsza niż kupna, ale lubię taką

plocia

Zadanych pytań: 561

07.01.2014 23:25

Zdecydowanie na cienkim spodzie, jest lepsza. Nieraz trafiłam przy grubej że była niedopieczona.

Barbara13

Zadanych pytań: 21

07.01.2014 23:30

Wolę na cienkim spodzie

Rycerz

Zadanych pytań: 75

08.01.2014 00:09

nie za cienkim nie za grubym.

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

08.01.2014 00:30

Na cienkim cieście.

ewelinapac

Zadanych pytań: 322

08.01.2014 06:28

na grubym cieście

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak