Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

03.04.2017 10:04

Po chrzcie synka zostało mi ok. 3kg pokrojonej już wędliny (część kupnej, pieczony schab, pieczony boczek, pasztet). Poporcjowałam i pomroziłam. Co mogę z tego zrobić oprócz bigosu, fasolki po bretońsku i leczo?

Odpowiedzi (30)

Janina

Zadanych pytań: 159

03.04.2017 16:38

Zamrozić możesz poporcjowane w ilościach potrzebnych do pizzy albo na zapiekanki ;))

Małgorzata92

Zadanych pytań: 3

03.04.2017 16:43

Świetna jest na pizzę :)

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

03.04.2017 18:11

np do jajecznicy,sałatek,łazanek,zapiekanek.możliwości jest mnóstwo

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

03.04.2017 20:36

Ja najwięcej dodaję do pizzy, ale też na jajecznicę się przydają.

Róża1

Zadanych pytań: 7

03.04.2017 20:50

zmielić i użyć jako farsz do pierogów,

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

04.04.2017 07:37

pizza, zapiekanki,

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

04.04.2017 08:49

może pizza, zapiekanka, farsz?

gosia56

Zadanych pytań: 466

04.04.2017 08:53

trzeba zamrozić to podstawa ale niektóre od razu pokroić w kostkę a pózniej można dodać do zapiekanki jajecznicy a i zjeśc na kanapki

Justi2401

Zadanych pytań: 10

04.04.2017 09:48

Na śniadanie zapiekaj z jajkami w kokilkach, można dodać do pizzy, zrobić różne zapiekanki z makaronem i ryżem, wrzucić do niektórych zup np. a'la żurek :)

Diana Rusiłowicz

Zadanych pytań: 46

04.04.2017 10:12

Macie super pomysły :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak