Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

03.04.2017 10:04

Po chrzcie synka zostało mi ok. 3kg pokrojonej już wędliny (część kupnej, pieczony schab, pieczony boczek, pasztet). Poporcjowałam i pomroziłam. Co mogę z tego zrobić oprócz bigosu, fasolki po bretońsku i leczo?

Odpowiedzi (30)

Róża1

Zadanych pytań: 7

04.04.2017 11:56

też przeczytałam wszystkie propozycje , są superowe :-)

matesko

Zadanych pytań: 14

04.04.2017 12:30

Można dodać do sałatek

agaK.

Zadanych pytań: 311

04.04.2017 16:45

Zapiekankę, dodać do pasztetu zmielone jak pieczesz, do sosów...

Margo1

Zadanych pytań: 2141

04.04.2017 18:10

Również jestem za tym ,aby zrobić zapiekanki, częśc na kanapki .

anka1988

Zadanych pytań: 25

04.04.2017 21:57

ja uwielbiam na śniadanie przysmażone z cebulką, wszelkiego rodzaju wędliny

norweska20

Zadanych pytań: 400

05.04.2017 00:00

do zapiekanek, pizzy

kasiaw

Zadanych pytań: 470

05.04.2017 11:03

spokojnie można zjeść do chlebka po rozmrożeniu. Możesz również pokroić do jajecznicy wędlinę czy do zapiekanki ziemniaczanej lub makaronowej.

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

05.04.2017 19:31

zrobiłabym zapiekankę

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

05.04.2017 21:39

A pasztet świetnie sprawdza się w nadzieniu do pasztecików.

bietka

Zadanych pytań: 563

06.04.2017 19:12

zapiekankę z makaronem albo z ziemniakami :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak