Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

plocia

Zadanych pytań: 561

13.02.2014 20:11

Po co Michel Moran dodawał mleko do ugotowania ziemniaków?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Janina

Zadanych pytań: 159

13.02.2014 20:20

Tak się robi puree ziemniaczane;)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

13.02.2014 20:51

żeby był smak jak aksamit

mitek111

Zadanych pytań: 15

13.02.2014 20:16

żeby miały delikatniejszy smak

Odpowiedzi (16)

Konczi

Zadanych pytań: 632

13.02.2014 20:17

do puree aby było delikatniejsze ....

berys18

Zadanych pytań: 1434

13.02.2014 20:20

żeby je ubić na puree

Renata9

Zadanych pytań: 329

13.02.2014 20:21

do puree przeważnie dodaje się mleka

pestka

Zadanych pytań: 424

13.02.2014 20:23

ja też dodaję trochę mleka, jest wówczas bardzo delikatniejsze

Malinka

Zadanych pytań: 302

13.02.2014 20:30

Żeby puree z ziemniaków było smaczne :)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

13.02.2014 20:32

mleko daje delikatniejszy smak

ada.la

Zadanych pytań: 39

13.02.2014 20:36

dodaje się mleko do puree

erym

Zadanych pytań: 24

13.02.2014 20:48

zeby mialo ta delikatna, kremowa konsystencje

irenka

Zadanych pytań: 888

13.02.2014 21:10

ja zawsze dodaję mleko ,ziemniaki mają delikatniejszy smak

Milka100

Zadanych pytań: 76

13.02.2014 21:14

aby puree miało delikatniejszy smak

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak