Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

plocia

Zadanych pytań: 561

13.02.2014 20:11

Po co Michel Moran dodawał mleko do ugotowania ziemniaków?

Odpowiedzi (16)

Adrianna759

Zadanych pytań: 19

13.02.2014 21:35

Żeby zrobić purre. Uwielbiam takie ziemniaczki

dorrota

Zadanych pytań: 10

13.02.2014 21:40

mleko dodaje się zawsze do purre. nadaje im taki delikatny smak:)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

13.02.2014 22:11

Właśnie tak się robi, ja też też tak daję,jest delikatniejszy smak.

Kasia36

Zadanych pytań: 463

13.02.2014 22:53

pewnie robił purre

Ola1984

Zadanych pytań: 295

14.02.2014 07:51

Robił puree - u mnie również zawsze z masłem i mlekiem.

joanna__s

Zadanych pytań: 4

14.02.2014 23:27

I ja dodaję mleko do puree - mają wtedy bardziej delikatny smak.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak