Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Christopher

Zadanych pytań: 31

06.08.2014 23:29

Podobno do sernika, tortu serowego zamiast cukru zwykłego można dodać cukier żelujący.

Odpowiedzi (29)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

07.08.2014 08:33

nie praktykowałam jeszcze ,ale na pewno podam dalej jeśli ja pierwsza nie będę robiła

Alex_M

Zadanych pytań: 119

07.08.2014 08:33

bardzo ciekawy pomysł, pierwsze słyszę :)

halinah

Zadanych pytań: 1

07.08.2014 08:42

cukier żelujący, najpierw muszę sprawdzić jaki to jest cukier :P

ice cubes

Zadanych pytań: 0

07.08.2014 08:50

warto spróbować :)

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

07.08.2014 08:54

Interesujące, muszę wypróbować.

Ola1young

Zadanych pytań: 7

07.08.2014 09:47

fajna rada :)

Mniam

Zadanych pytań: 87

07.08.2014 10:40

Muszę spróbować. Ale dotyczy to serników na zimno, czy pieczonych ?

Grażyna13

Zadanych pytań: 849

07.08.2014 10:44

Ciekawy eksperyment, do wypróbowania :)

dodi

Zadanych pytań: 256

07.08.2014 10:55

nigdy tak nie robiłam

mysza75

Zadanych pytań: 96

07.08.2014 11:23

nigdy tak nie robiłam, fajna rada, trzeba samemu wypróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak