Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Christopher

Zadanych pytań: 31

06.08.2014 23:29

Podobno do sernika, tortu serowego zamiast cukru zwykłego można dodać cukier żelujący.

Odpowiedzi (29)

pestka

Zadanych pytań: 424

07.08.2014 12:50

tak , słyszałam o tym , ale ja nigdy z cukrem żelującym sernika nie piekłam

halina17

Zadanych pytań: 271

07.08.2014 12:59

Ciekawy pomysł , nie próbowałam z cukrem żelującym.

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

07.08.2014 16:08

fajna rada warta wypróbowania :)

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

07.08.2014 16:40

pomysł ciekawy i wart wypróbowania

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

07.08.2014 16:56

wykorzystam przy "oszukanym" serniku, ciekawe, jak sie upiecze

molanka

Zadanych pytań: 14

07.08.2014 17:23

trzebaby sprawdzić co taki cukier żelujący ma w składzie

Ania84

Zadanych pytań: 67

08.08.2014 15:53

ciekawy pomysł, kto wypróbuje? :)

gibli

Zadanych pytań: 20

08.08.2014 23:27

nigdy takiego nie dawałam, jestem ciekawa jak wyjdzie :)

jasiek

Zadanych pytań: 1346

07.01.2015 15:09

tak to dobry sposob

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak