Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ilona_eS

Zadanych pytań: 57

19.01.2016 11:54

Pomarańczowa skórka kandyzowana- z przepisów jakie znalazłam, skórkę w końcowym etapie nalezy wystudzic i odlac nadmiar powstałego syropu a następnie przełożyc do słoiczków. Tutaj moje pytanie- ile taka skórka przetrwa w takim stanie w słoiku?

Odpowiedzi (14)

2milutka

Zadanych pytań: 134

19.01.2016 22:57

ja dosć długo trzymam w takiej postaci i nic się nie dzieje

gosia56

Zadanych pytań: 466

20.01.2016 09:44

też trzymam dosyć długo taką skórkę

Ilona_eS

Zadanych pytań: 57

20.01.2016 14:37

Dziękuje za odpowiedzi. Przymierzam się do zrobienia takowej skórki tylko to przechowywanie niebylo dośc jasne, nie pasowało mi tak długie przechowywanie skórki odsączonej i wystudzonej a o pasteryzacji nie bylo mowy. Teraz juz wiem wszystko i zrobię napewno :)

Konczi

Zadanych pytań: 632

20.01.2016 15:57

mam od teściowej taką w syropie i trzymam aż zużyję około 3-4 miesiące nawet

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak