Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Triss

Zadanych pytań: 10

01.03.2014 21:08

Pomidorowa ze świeżych pomidorów, z puszki, soku z kartonu czy koncentratu?

Odpowiedzi (35)

sylwia_sl

Zadanych pytań: 119

01.03.2014 21:43

Używam koncentratu lub pomidorów z puszki :)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

01.03.2014 21:58

ja robię z koncentratu i dodaję zawsze choć jednego świezego pomidorka

slonko888

Zadanych pytań: 9

01.03.2014 21:59

koncentrat lub własny przecier

Pola5

Zadanych pytań: 59

01.03.2014 22:02

w pierwszej kolejności domowy przecier, jak już nie mam to przecier ze sklepu w ostateczności koncentrat lub sok pomidorowy

Edith85

Zadanych pytań: 20

01.03.2014 22:06

Świeże pomidory, lub domowy przecier. Dawniej mroziłam ćwiartki nieobranych pomidorów, później podsmażałam na masełku i przecierałam przez sito.

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

01.03.2014 22:07

najlepsza ze świeżych :)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

01.03.2014 22:10

Latem gotuję ją ze świeżych pomidorów, a wiosną, jesienią, zimą ze swojego przecieru, a jak go zabraknie to z koncentratu. na pewno też taka zupa jest dobra z pomidorów z puszki, czy soku z kartonu.

berys18

Zadanych pytań: 1434

01.03.2014 22:24

przerobiłam już wszystkie opcje

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

01.03.2014 22:57

najczęściej z puszkowych

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

01.03.2014 22:57

przecier pomidorowy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak