Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Triss

Zadanych pytań: 10

01.03.2014 21:08

Pomidorowa ze świeżych pomidorów, z puszki, soku z kartonu czy koncentratu?

Odpowiedzi (35)

romanrafal

Zadanych pytań: 1338

02.03.2014 06:47

kupny lub własny koncentrat pomidorowy

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

02.03.2014 07:50

Niestety najczęściej robię z koncentratu

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

02.03.2014 08:06

najczęściej z koncentratu

Czyki

Zadanych pytań: 72

02.03.2014 08:42

Świeże pomidory w sezonie, a poza to koncentrat:)

Ola1984

Zadanych pytań: 295

02.03.2014 09:13

Pomidorowa tylko na domowym przecierze, zrobionym ze swoich pomidorów. Dla wyrazistości smaku dodaję odrobinę koncentratu pomidorowego.

Agnieszka-87-25

Zadanych pytań: 51

02.03.2014 09:17

z koncentratu robię

Alex_M

Zadanych pytań: 119

02.03.2014 09:33

latem najczęściej ze świezych, zimą z domowego przecieru lub karton/puszka

JOANNA16

Zadanych pytań: 1

02.03.2014 10:26

zazwyczaj daje koncentrat pomidorowy

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

02.03.2014 10:38

z koncentratu

monisia1977

Zadanych pytań: 15

02.03.2014 12:28

w sezonie ze świeżych a poza z koncentratu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak