Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

lucyna8

Zadanych pytań: 13

13.03.2016 08:17

Poszukuję dobrego i pewnego przepisu na uwędzenie szynki

Odpowiedzi (12)

mysza75

Zadanych pytań: 96

14.03.2016 11:14

http://www.doradcasmaku.pl/przepis/280849/wiejska-szynka-wedzona-parzona.html

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

14.03.2016 18:06

Mięso szynkowe musi być dobrze zamarynowana przez 5 dni w lodówce, zimnej spiżarni, w zalewie z soli peklowej, ziela angielskiego, pieprzu, liści laurowych, czosnku, kminku, ziołach, a potem należy je wyjąć z niej, włożyć w siatkę i wędzić na drewnie owocowym, pilnując czasu wędzenia, by nie spalić.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak