Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

15.11.2016 02:25

-Potrawy zakwaszacie częściej octem, czy sokiem z cytryny ?

Odpowiedzi (38)

Malinka

Zadanych pytań: 302

15.11.2016 11:43

Chyba jednak sokiem z cytryny, bo zdrowszy.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

15.11.2016 12:12

Najczęściej jest to sok z cytryny , jest zdrowszy i potrawy lepiej smakują

Janina

Zadanych pytań: 159

15.11.2016 15:10

Tylko cytryną;))

pestka

Zadanych pytań: 424

15.11.2016 16:00

używam bardzo mało octu, najczęściej jest to cytryna

Wiesława1

Zadanych pytań: 316

15.11.2016 17:38

Do surówek, sosów sałatkowych deserów używam cytryny lub octu winnego. Zdarza mi się dodać do zupy kwasku cytrynowego

irenka

Zadanych pytań: 888

15.11.2016 20:33

zdecydowanie sokiem z cytryny

anka1988

Zadanych pytań: 25

15.11.2016 21:55

zależy jaka to potrawa, raz ocet raz sok

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

15.11.2016 22:00

Dziękuję za odp. na moje pyt. Wszyscy będą otrzymywać na bieżąco po plusie. Ciekawe, ile z tych plusów zostanie za parę dni ?

Cranberry

Zadanych pytań: 34

16.11.2016 11:16

Zalezy ;) czasem np barszczyk zabielany nawet woda z ogorkow kiszonych :)

Ela15

Zadanych pytań: 1414

17.11.2016 16:58

częsciej octem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak