Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Aga123

Zadanych pytań: 40

07.09.2013 21:52

Próbowaliście dać brązowego cukru zamiast zwykłego do pieczenia ciast? Jaki efekt?

Odpowiedzi (13)

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

07.09.2013 23:12

często zamieniam z bardzo dobrym efektem - daje nieco karmelowy posmak i jest trochę zdrowszy ponoć

Iwusia

Zadanych pytań: 242

07.09.2013 23:32

ja często używam trzcinowego cukru do ciast, jest zdrowszy i mniej mdły.

Angelika10

Zadanych pytań: 938

08.09.2013 13:24

nie dodaję brązowego cukru do ciast

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak