Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renata22

Zadanych pytań: 672

01.10.2013 10:57

Przesoliłam rosół. Jak mogę uratować zupę, bo oprócz tej nieszczęsnej soli, jest naprawdę smaczna...;)

Odpowiedzi (28)

Renata22

Zadanych pytań: 672

01.10.2013 11:22

Dziękuję! Jeszcze dziś w rosole wyląduje ziemniak!;)

6zer

Zadanych pytań: 21

01.10.2013 11:22

jestem za najstarszym sposobem, dodaj ziemniaka surowego gotuj od 10 do 15 minut potem wyciągnij ziemniaka, słyszałam także o białku ze niby kłaczy sól ale nigdy nie prubowałam

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

01.10.2013 11:25

ja dodałabym ziemniaka

ZEWA

Zadanych pytań: 190

01.10.2013 11:29

dodać ziemniaka, ale w kuchennych rewolucjach mieli za słony rosół i przełamali to konfiturą z żurawiny. Osobiście nie wiem czy odważyłabym się na to rozwiązanie, ale może komuś zasmakuje.

msmariusz

Zadanych pytań: 363

01.10.2013 11:47

ziemniak surowy,

mysza75

Zadanych pytań: 96

01.10.2013 11:47

też ratuję ziemniakiem przesolony rosół :-)

Klausia

Zadanych pytań: 251

01.10.2013 11:50

to prawda ziemniak wyciągnie nadmiar soli :)

reniatka

Zadanych pytań: 66

01.10.2013 11:51

surowy ziemniak to najlepszy pomysł i wypróbowany

Izabela9

Zadanych pytań: 25

01.10.2013 12:00

Ja zawsze dodaję tak jak moje poprzedniczki surowego ziemniaka.

berys18

Zadanych pytań: 1434

01.10.2013 12:04

jak ziemniak nie pomoże, to chyba już nic:(

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak