Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Bożena6

Zadanych pytań: 8

13.07.2014 15:59

Przez przypadek zamiast cukru waniliowego dałam proszek do pieczenia..ale do ciasta drożdżowego..Jak myślicie , ciasto będzie dobre?

Odpowiedzi (14)

kasiaw

Zadanych pytań: 470

14.07.2014 11:30

nie powinno nic mu być a za to ładnie wyrośnie

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

14.07.2014 12:37

jak mało wsypałaś to nic się nie stanie, dostanie tylko dodatkowego "kopa" do wzrostu :) a jak całą torebkę to może byc smakowo zmienione

Bożena6

Zadanych pytań: 8

01.08.2014 00:18

Soda do ciasta drożdzowego? nie słyszałam wczesniej o tym..

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

19.08.2014 00:17

Nic się z nim nie stanie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak