Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

halina17

Zadanych pytań: 271

14.02.2014 21:37

Przy blanszowaniu zielonych warzyw do sałatek jakie stosujecie "triki" , żeby warzywa miały ładny zielony kolor.

Najlepsze odpowiedzi (3)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

14.02.2014 21:45

gotuję na parze bez przykrycia

Habibi

Zadanych pytań: 690

14.02.2014 21:43

dodatek soku z cytryny do wody i hartownie :)

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

14.02.2014 22:00

ja również blanszuję :)

Odpowiedzi (20)

halina17

Zadanych pytań: 271

14.02.2014 21:39

Ja wkładam warzywa na chwilę do wrzątku a potem wkładam do bardzo zimnej wody z kostkami lodu.

Cranberry

Zadanych pytań: 34

14.02.2014 21:40

Przy gotowaniu brokuła dodaje trochę cukru do wody :)

Lis

Zadanych pytań: 56

14.02.2014 21:54

Robię tak samo jak halina17 - najczęściej ze szpinakiem.

teresa18

Zadanych pytań: 502

14.02.2014 21:59

Nie gotuje pod przykryciem i dodaje trochę cukru do wody

Milka100

Zadanych pytań: 76

14.02.2014 22:01

dodaję sok z cytryny i troszkę cukru

agnieszka131919

Zadanych pytań: 2

14.02.2014 22:05

wkładam do zimnej wody

Indianerka100

Zadanych pytań: 2

14.02.2014 22:08

też wkładam do zimnej wody

krokus

Zadanych pytań: 145

14.02.2014 22:20

po ugotowaniu wkładam do zimnej wody

sylwia_sl

Zadanych pytań: 119

14.02.2014 22:36

Po wyjęciu z wrzątku wkładam na chwilę do bardzo zimnej wody, najlepiej z lodem

dorrota

Zadanych pytań: 10

14.02.2014 22:38

zimna woda lub gotowanie na parze

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak