Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

18.07.2016 11:33

Przygotowując w domu ajwar pasteryzujecie go w słoiczkach czy nakładacie gorący i zalewacie olejem ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

gosia56

Zadanych pytań: 466

19.07.2016 07:52

zawsze dla pewności pasteryzuję

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

18.07.2016 20:51

ja go pasteryzuję

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

18.07.2016 12:58

Ja robię i słoiczki pasteryzuję

Odpowiedzi (23)

mysza75

Zadanych pytań: 96

18.07.2016 12:09

ajwar pasteryzuję w słoiczkach

mysza75

Zadanych pytań: 96

18.07.2016 12:10

ajwar pasteryzuję w słoiczkach

Alex_M

Zadanych pytań: 119

18.07.2016 12:21

przygotowuję zawsze niedużą ilość. nakładam gorący do słoiczków i trzymam w lodówce

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

18.07.2016 12:35

pasteryzuję ajwar

berys18

Zadanych pytań: 1434

18.07.2016 12:46

ja pasteryzowałam, robiłam po raz pierwszy w zeszłym roku

asiatok

Zadanych pytań: 15

18.07.2016 13:01

narobiłyście mi smaku ;-)

pestka

Zadanych pytań: 424

18.07.2016 13:07

jak chcę przechować dłużej to słoiczki pasteryzuję

Ela427

Zadanych pytań: 12

18.07.2016 13:23

ja zazwyczaj pasteryzuję

Janina

Zadanych pytań: 159

18.07.2016 13:49

Zawsze pasteryzuję;))

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

18.07.2016 15:02

ja również pasteryzuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak