Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

18.07.2016 11:33

Przygotowując w domu ajwar pasteryzujecie go w słoiczkach czy nakładacie gorący i zalewacie olejem ?

Odpowiedzi (23)

ilka01

Zadanych pytań: 6

18.07.2016 15:34

też pasteryzuję w słoiczkach

Nalesnik

Zadanych pytań: 5

18.07.2016 20:05

pasteryzuję w słoiczkach

Iwusia

Zadanych pytań: 242

18.07.2016 23:28

pasteryzuję w słoiczkach

norweska20

Zadanych pytań: 400

18.07.2016 23:59

jeszcze nie przygotowywałam

Mniam

Zadanych pytań: 87

19.07.2016 07:06

Wlewam gorący do słoiczków i już nie pasteryzuję, ale musi być na prawdę gorący (bulgoczący)

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

19.07.2016 14:40

ja pasteryzuję

Diana Rusiłowicz

Zadanych pytań: 46

20.07.2016 00:49

Zależy od ilości. Większą pasteryzuję.

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

20.07.2016 16:15

pasteryzuję w słoiczkach

halina17

Zadanych pytań: 271

21.07.2016 21:44

Nakładam wrzący do słoiczków , odwracam do góry dnem , nie pasteryzuję.Do 4 miesięcy można trzymać i nic nie dzieje się.

Ola1984

Zadanych pytań: 295

25.07.2016 18:58

Należy zapasteryzować.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak