Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Konczi

Zadanych pytań: 632

22.07.2016 11:07

Przygotowuje tort malinowy, stąd moje pytanie. Jak myślicie, podgrzewając maliny z suchą galaretką uzyskam "masę owocową" do przełożenia tortu ??? Czy raczej przełożyć konfitura malinową i śmietaną a w nią włożyć całe malinki ...

Najlepsze odpowiedzi (3)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

31.07.2016 11:05

Druga wersja będzie lepsza

Motorek

Zadanych pytań: 1446

22.07.2016 21:49

zdecydowanie drugi sposób

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

22.07.2016 21:26

Zrobilabym mus z malin

Odpowiedzi (39)

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

22.07.2016 11:13

ja bym zrobiła drugim sposbem

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

22.07.2016 11:17

ten sposób ze śmietaną jest zdecydowanie lepszy :)

Konczi

Zadanych pytań: 632

22.07.2016 11:35

a jak go urozmaicić ??? mówią że klasyka zawsze najlepsza ale szukam by było wow ...

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

22.07.2016 11:44

wybrałabym sposób drugi

Alex_M

Zadanych pytań: 119

22.07.2016 11:49

lepsza śmietana i konfitura :) ja lubię proste torty więc nie wiem jak uzyskać efekt 'wow' :D

pestka

Zadanych pytań: 424

22.07.2016 11:51

dla lepszy jest sposób drugi

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

22.07.2016 11:52

Ja też wybrała bym śmietana i konfitura

Mniam

Zadanych pytań: 87

22.07.2016 11:55

Suchej galaretki nie podgrzewałabym z malinami, bo galaretka straci właściwości żelujące, jeśli będziesz ją gotowała. Polecam taki krem http://www.doradcasmaku.pl/przepis/376157/muffinki-czekoladowe-z-kremem-malinowym.html tylko przeczytaj mój komentarz do tego przepisu ;) Możesz też do tego kremu włożyć jeszcze całe maliny :)

pestka

Zadanych pytań: 424

22.07.2016 11:57

tort przybrałabym całymi malinami i jagodami leśnymi

Futka

Zadanych pytań: 2

22.07.2016 12:28

O tak! Ja wybrałabym ten drugi sposób :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak