Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Konczi

Zadanych pytań: 632

22.07.2016 11:07

Przygotowuje tort malinowy, stąd moje pytanie. Jak myślicie, podgrzewając maliny z suchą galaretką uzyskam "masę owocową" do przełożenia tortu ??? Czy raczej przełożyć konfitura malinową i śmietaną a w nią włożyć całe malinki ...

Odpowiedzi (39)

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

23.07.2016 12:22

ja również wybrałabym drugi sposób czyli konfitura + śmietana ;)

kd045

Zadanych pytań: 7

23.07.2016 14:37

i to i to dobrym pomysłem jest ;]

as28

Zadanych pytań: 294

23.07.2016 16:12

drugi sposób lepszy

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

23.07.2016 20:58

ja również wybrałabym drugi sposób

Iwusia

Zadanych pytań: 242

23.07.2016 23:00

drugi sposób smaczniejszy będzie :)

Ola1984

Zadanych pytań: 295

24.07.2016 11:38

Mnie obie opcje pasują :) Wszystko co z malinami jest pyszne :)

anka1988

Zadanych pytań: 25

24.07.2016 15:14

wybrałabym druga opcję

asiatok

Zadanych pytań: 15

24.07.2016 21:07

zdecydowanie ta druga wersja!

Róża1

Zadanych pytań: 7

26.07.2016 19:06

też robię mus malinowy z bitą śmietaną i dodaję na końcu żelatynę rozpuszczoną ;-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak