Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Jolie

Zadanych pytań: 9

27.10.2013 19:39

Przygotowujecie codziennie "świeży" obiad, czy czasami ratujecie się daniami mrożonymi(oczywiście nie ze sklepów, tylko przygotowanymi przez was wcześniej)? Jeśli tak, to z czego robicie sobie takie zapasy?

Odpowiedzi (48)

mufinka79

Zadanych pytań: 303

28.10.2013 09:08

Tak, czasami mam zamrożone własne pierogi, czy bigos lub fasolkę po bretońsku. Ale rzadko mi się zdarza z nich korzystać, bo raczej mam codziennie świeży obiadek.

Beata73

Zadanych pytań: 1093

28.10.2013 09:54

zalezy czy mam wenę do gotowania

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

28.10.2013 10:14

staram się gotować świeże jsdzonko

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

28.10.2013 10:28

a ja czasami robię specjalnie więcej aby zamrozić,różne pierogi,gołąbki,kluski-bigos pasteryzuję w słoikach.Zawsze szyko można coś przyrządzić w razie awarii:)

jussta

Zadanych pytań: 36

28.10.2013 10:32

czasem mam pierogi na czarną godzine ale raczej świeży codzień

halina17

Zadanych pytań: 271

28.10.2013 13:10

Codziennie świeży obiad gotuję.

magduś83

Zadanych pytań: 46

28.10.2013 14:07

W zapasie to tylko pierogi, ale zdarza mi się np. mrozić sos lub jeśli coś czasem zostanie z obiadu, bigos, gołąbki, jeśli robię to też mrożę a tak to świeże obiadki

Layna

Zadanych pytań: 30

29.10.2013 12:38

zdarza się, że zostaje mi sporo zupy i wtedy ją mrożę na czas gdy nie będę w stanie na czas zrobić świeżego obiadu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak