Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

09.05.2014 22:52

Przygotowujecie leczo z bakłażanem ? Przed dodaniem go do innych składników solicie go najpierw ? Czy leczo z bakłażanem można pasteryzować ?

Odpowiedzi (13)

Dorian

Zadanych pytań: 1093

10.05.2014 21:12

najpierw sole, pozniej dodaje do potrawy. Mozna pasteryzowac

Margo1

Zadanych pytań: 2141

10.05.2014 21:56

Też jeszcze nie robiłam lecza z bakłażanem

krokus

Zadanych pytań: 145

11.05.2014 09:50

czasami robię, i tak jak większość najpierw solę i zostawiam , żeby się "spocił" a pożniej dodaję do potrawy. Czasami też dodaję do gulaszu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak