Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

09.01.2016 21:13

Pytanie do tych, ktorzy robili sami wedline suszona, tzw. z ponczochy. Czy po ususzeniu ma wyjsc twarda czy jest miekka? Ja niedawno robilam i wyszla twarda jak dla mnie. Ciezko bylo ja pokroic a nie mam krajalnicy.

Odpowiedzi (25)

agaK.

Zadanych pytań: 311

10.01.2016 18:09

Mój tata często robił suszył w kotłowni pod ściereczkami i wychodziła dość twarda, to normalne.

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

10.01.2016 23:49

Na zewnątrz jest zawsze twarda, a w środku trochę mniej :)

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

11.01.2016 08:57

Ja raz próbowałam, ale mi nie podchodzi.

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

11.01.2016 10:20

nigdy jej nie robiłam,ale wygląda apetycznie.boję się że zrobię coś nie tak i stracę kawał mięcha

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

13.01.2016 00:24

Wychodzi ona zawsze twarda.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak