Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Moje Kulinarne Rozterki

Zadanych pytań: 2

10.07.2013 19:32

Pytanie może prozaiczne, ale macie jakiś sprawdzony sposób, żeby panierka nie odchodziła od ryby?

Najlepsze odpowiedzi (3)

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

10.07.2013 19:48

ja też osuszam rybę i mąka, jajo i albo jeszcze raz mąka, albo bułka

mysza75

Zadanych pytań: 96

10.07.2013 19:55

Ja także mocno osuszam rybę ręcznikiem papierowym, potem mąką, jajo i bułka

Konczi

Zadanych pytań: 632

10.07.2013 21:25

również zawsze osuszam całkowicie rybę i wówczas panieruję - bułka+mąka następnie do jajka i na tłuszcz

Odpowiedzi (18)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

10.07.2013 19:37

Mąka, jajko z kropelką mleka, bułka tarta i gorący tłuszcz. Powinno być dobrze :)

Habibi

Zadanych pytań: 690

10.07.2013 19:38

przed panierowaniem osuszam filety na papierowym ręczniku, a potem mąka, jajko i bułka

idealme

Zadanych pytań: 62

10.07.2013 19:49

mi tam nie odchodzi, myślę że chodzi o to, żeby ją osuszyć wczesniej ręcznikiem papierowym!

gosia1988

Zadanych pytań: 526

10.07.2013 20:03

ja również rybę zawsze osuszam i nie mam problemu z panierką

Anna133

Zadanych pytań: 143

10.07.2013 20:20

zdecydowanie dobre osuszanie , to jest dobry sposób ;)

sasanka

Zadanych pytań: 22

10.07.2013 20:41

ja bym jeszcze popróbowała z tempreaturą oleju na jakim smazymy rybkę :) trzeba chyba trafić tak że jak ją wrzucimy na patelnię to panierka od razu się opiecze bo w chlodniejszym oleju się rozmoczy

Kasia36

Zadanych pytań: 463

10.07.2013 20:49

nie znam, nie lubię takich ryb smażyć dlatego kupuję gotowe ryby w panierce

cooleczka

Zadanych pytań: 539

10.07.2013 21:01

ja robię jak Habibi Cuisine i panierka mi nie odchodzi

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

10.07.2013 21:03

rybę dobrze osuszyć i do jajka dodać łyżkę mleka

Moje Kulinarne Rozterki

Zadanych pytań: 2

10.07.2013 21:04

Też osuszam dokładnie rybę, coś mi się wydaję, że to chyba temperatura oleju....dziękuję wszystkim za rady:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak