Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Moje Kulinarne Rozterki

Zadanych pytań: 2

10.07.2013 19:32

Pytanie może prozaiczne, ale macie jakiś sprawdzony sposób, żeby panierka nie odchodziła od ryby?

Odpowiedzi (18)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

10.07.2013 21:21

nie znam sposobu , ale ja nigdy nie mam z tym problemów , tylko jajko , pare przypraw i bułka tarta

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

10.07.2013 21:52

może trochę więcej śmietanki, kładź na gorący tłuszcz

gosia56

Zadanych pytań: 466

10.07.2013 21:56

robię tak jak prawie wszyscy panierka nie odchodzi ,moze tłuszcz nie dobrze rozgrzany

Janina

Zadanych pytań: 159

10.07.2013 22:19

Rybę smażę w głębokim oleju z dodatkiem masła. Panierka się trzyma, jest w porządku;)

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

10.07.2013 22:22

Ja gdzieś słyszałam, że jeśli w bułce tartej jest chleb to panierka odchodzi, ale nie wiem czy to prawda.

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

10.07.2013 22:33

Mi przy rozmrażanych niektórych gatunkach odchodzi panierka od tak po prostu mimo stosowania wszelkich zasad bezpieczeństwa i higieny gotowania ;p

erym

Zadanych pytań: 24

11.07.2013 08:01

no wlasnie, osuszanie, panierka dobrze przycisnieta :)

pestka

Zadanych pytań: 424

11.07.2013 08:37

ja też nie mam z tym kłopotu, dobrze osuszona, panierkę robię tylko z bułek bez dodatku chleba

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak