Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Noruas

Zadanych pytań: 232

19.05.2014 19:50

Pytanie o pieczenie bułeczek :) Jak myślicie, czy można przygotować ciasto wieczorem, a dopiero rano wrzucić je do piekarnika? Chodzi mi o to, żeby takie świeżutkie były w pracy.

Odpowiedzi (28)

BernadettaP

Zadanych pytań: 504

19.05.2014 21:26

Bułeczki, które rosną, kiedy śpisz, są idealne.

Niki22

Zadanych pytań: 46

19.05.2014 21:31

wydaje mi się że drożdżowe bez problemu można tak zrobić :)

Milka100

Zadanych pytań: 76

19.05.2014 22:20

tak można zrobić

Milena100

Zadanych pytań: 3

19.05.2014 22:33

nocne bułeczki polecam

Iwusia

Zadanych pytań: 242

19.05.2014 23:57

tak, jeśli robisz z ciasta, które musi leżakować w lodówce ... :)

norweska20

Zadanych pytań: 400

20.05.2014 00:12

pewnie ze tak...można spokojnie tak zrobić

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

20.05.2014 07:20

można w przypadku bułeczek

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

20.05.2014 07:28

Często tak robię. Ciasto zamiast w ciepłe miejsce, na noc do lodówki, a z rana formuję i piekę Bułeczki

Janina

Zadanych pytań: 159

20.05.2014 08:38

Można bez problemu, robisz ciasto drożdżowe i wkładasz do lodówki na noc.;)

Róża1

Zadanych pytań: 7

20.05.2014 08:51

nie robiłam nigdy tak :-) , ale miło jest dowiedzieć się praktycznych rad :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak