Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Noruas

Zadanych pytań: 232

19.05.2014 19:50

Pytanie o pieczenie bułeczek :) Jak myślicie, czy można przygotować ciasto wieczorem, a dopiero rano wrzucić je do piekarnika? Chodzi mi o to, żeby takie świeżutkie były w pracy.

Odpowiedzi (28)

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

20.05.2014 09:43

bułki nocne tak są bardzo dobre w smaku i można je piec z ciasta pozostawionego w lodówce na noc.

Kasia35

Zadanych pytań: 218

20.05.2014 10:18

ja też słyszałam o przepisie na bułki nocne - warto wypróbować

Pietruszka

Zadanych pytań: 523

20.05.2014 11:35

słyszałam, że można zostawić na noc w lodówce

wyattearp

Zadanych pytań: 102

20.05.2014 12:16

oczywiście robię takie ,rano wstawiam do piekarnika i są super

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

20.05.2014 12:35

Można zrobić ciasto wieczorem, a z rana je piec. Poszukaj odpowiedniego przepisu na DS, a na pewno nie pożałujesz.

Alex_M

Zadanych pytań: 119

20.05.2014 15:35

da się takie zrobić :)

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

20.05.2014 19:55

Można pewnie ;)

gibli

Zadanych pytań: 20

20.05.2014 23:11

Spokojnie możesz takie zrobić. Piekłam już nie raz takie bułeczki. Wieczorem szykowałam ciasto a rano piekłam:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak