Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

kulinarny smak

Zadanych pytań: 97

20.08.2013 08:42

RADA: aby przygotować natkę pietruszki na zimę do zup, sosów itp.myjemy ją, oddzielamy od ogonków i siekamy.Do pojemnika na kostki lodu porcjujemy posiekaną nać, zalewamy wodą, przykrywamy pojemnik i wkładamy do zamrażalnika.Zimą w razie potrzeby wrzucamy 1-2 kostki natki pod koniec gotowania. Ale uwaga nie nadaje się do rosołu.

Odpowiedzi (11)

Kasia36

Zadanych pytań: 463

20.08.2013 21:55

pomysłowe kostka lodu z roślinką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak