Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

zbigniew1975

Zadanych pytań: 44

28.10.2013 18:52

RADA:ciasto biszkoptowe nie opadnie jeśli pozostawimy go do wystygnięcia w piekarniku.

Najlepsze odpowiedzi (3)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

28.10.2013 20:02

nie zostawiam w piekarniku i nigdy mi nie opada

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

28.10.2013 18:55

też tak robię

kate.500

Zadanych pytań: 1516

28.10.2013 18:59

zawsze tak robie

Odpowiedzi (23)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

28.10.2013 19:03

tez tak robię,z sernikiem również

Dorian

Zadanych pytań: 1093

28.10.2013 19:04

wiekszosc moich ciast stygnie w piekarniku

Mniam

Zadanych pytań: 87

28.10.2013 19:05

Ja mam metodę, że natychmiast wyjmuję i rzucam na podłogę z wysokości 50cm :)

elka72

Zadanych pytań: 15

28.10.2013 19:05

To prawda,ale też jest ważne aby podczas pieczenia biszkoptu nie otwierać piekarnika.

Alex_M

Zadanych pytań: 119

28.10.2013 19:05

nigdy tak nie robię a jednak nie opada ;)

MONIKA62

Zadanych pytań: 34

28.10.2013 19:09

Mi również nie opada chociaż nigdy nie zostawiam w piekarniku sekret polega na ubiciu jajek i dodaniu powoli mąki=D

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

28.10.2013 19:09

ja tam wolę biszkoptem rzucać ;D

Janina

Zadanych pytań: 159

28.10.2013 19:16

Biszkopt mi nie opada, ale sernik zostawiam w piekarniku;)

gosia56

Zadanych pytań: 466

28.10.2013 19:17

nigdy biszkopt mi nie opada

Motorek

Zadanych pytań: 1446

28.10.2013 19:34

przeważnie zostawiam w piekarniku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak