Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

zbigniew1975

Zadanych pytań: 44

28.10.2013 18:52

RADA:ciasto biszkoptowe nie opadnie jeśli pozostawimy go do wystygnięcia w piekarniku.

Odpowiedzi (23)

owca441

Zadanych pytań: 358

28.10.2013 19:51

nie zostawiam i nie opada

idealme

Zadanych pytań: 62

28.10.2013 20:01

chyba lekka przesada z tymi radami ;>

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

28.10.2013 20:29

też tak robię

BeataJ

Zadanych pytań: 103

28.10.2013 20:40

Ja nigdy nie zostawiam i nigdy jeszcze nie opadło - to tylko kwestia dobrego ubicia piany i delikatengo wymieszania z mąką.

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

28.10.2013 21:14

Cenna rada. Dzięki.

lena57

Zadanych pytań: 10

28.10.2013 21:28

ja tak robię najcześciej.

margaret

Zadanych pytań: 4

28.10.2013 21:54

ja zaraz wyciągam po upieczeniu, jak na razie ciasta nie opadają mi:)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

28.10.2013 22:06

Zawsze tak robię , ciasto zostaje w piekarniku-uchylam dzrzwi lub wyjmuje ,aby doszlo do siebie.

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

28.10.2013 23:12

Mi biszkopt nigdy nie opadł, a robię różnie.

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

29.10.2013 08:28

dzięki za radę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak