Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

zbigniew1975

Zadanych pytań: 44

27.10.2013 16:03

Rada:jeśli chcecie ubić białka na sztywno to miska i pokrętła od miksera muszą być suche.Inaczej nici ze sztywnej piany

Najlepsze odpowiedzi (3)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

27.10.2013 16:05

Wiedziałam o tym ale dzięki za przypomnienie

mysza75

Zadanych pytań: 96

27.10.2013 21:05

ja tez potwierdzam, że mieszadła muszą być suche

dodi

Zadanych pytań: 256

27.10.2013 16:04

dzięki za radę.

Odpowiedzi (23)

Malinka

Zadanych pytań: 302

27.10.2013 16:07

To prawda. Raz nie całkiem do sucha wytarłam i z białek nie wyszła piana:(

Renata9

Zadanych pytań: 329

27.10.2013 16:07

dziękuję za radę, nie wiedziałam o tym

2milutka

Zadanych pytań: 134

27.10.2013 16:12

wiem o tym.

gosia56

Zadanych pytań: 466

27.10.2013 16:19

dzięki za przypomnienie rady

Janina

Zadanych pytań: 159

27.10.2013 16:23

Dzięki za radę, ale jeszcze należy dać szczyptę soli i wtedy szybciej i całkiem pewne ubicie piany;)

babajaga1969

Zadanych pytań: 384

27.10.2013 16:23

Tak - potwierdzam - sprawdzone nie raz w praktyce

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

27.10.2013 16:24

przydatna porada:)

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

27.10.2013 16:29

tak to konieczne

Pyszota

Zadanych pytań: 85

27.10.2013 16:30

dobra rada :)

pestka

Zadanych pytań: 424

27.10.2013 16:42

to dobra rada , warto sobie ją utrwalić

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak