Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

zbigniew1975

Zadanych pytań: 44

27.10.2013 16:03

Rada:jeśli chcecie ubić białka na sztywno to miska i pokrętła od miksera muszą być suche.Inaczej nici ze sztywnej piany

Odpowiedzi (23)

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

27.10.2013 16:46

dobra rada. wszystko musi być suche i czyste

Habibi

Zadanych pytań: 690

27.10.2013 17:10

nie mogą być mokre, ani tłuste!

wyattearp

Zadanych pytań: 102

27.10.2013 17:29

dzięki za radę

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

27.10.2013 17:34

przede wszystkim sprzęty muszą być dokładnie odtłuszczone - można dla pewności przetrzeć je sokiem z cytryny

Motorek

Zadanych pytań: 1446

27.10.2013 17:53

ale też fajnie białka się ubiją, gdy dodamy szczyptę soli

elka72

Zadanych pytań: 15

27.10.2013 18:02

Potwierdzam.Dobra rada.

Ewelina38

Zadanych pytań: 1289

27.10.2013 18:41

zgadzam się w 100%

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

27.10.2013 19:01

Cenna rada. Wiedziałam o tym.

gibli

Zadanych pytań: 20

27.10.2013 19:08

wiem o tym, ale warto również dodać szczyptę soli:)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

27.10.2013 22:27

tak wiem o tym :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak