Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ZEWA

Zadanych pytań: 190

01.11.2013 21:38

Rada : jeśli zostanie Wam rosół możecie go zamrozić i wykorzystać np. do sosów lub innych zup.

Odpowiedzi (34)

Jolie

Zadanych pytań: 9

01.11.2013 22:15

muszę właśnie wypróbować mrożenie zup, bo nigdy wcześniej nie wiedziałam, że jest to możliwe :)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

01.11.2013 22:16

często tak robię :) czasem tez wlewam do dużego słoika, gdy załapie chowam do lodówki.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

01.11.2013 22:16

jeszcze tak nie robiłam

Ola1984

Zadanych pytań: 295

01.11.2013 22:20

Tak właśnie robię. Często też odparowuję go i samą esencję mrożę, mam zdrowe "kostki rosołowe" do zup i sosów.

iwi

Zadanych pytań: 115

01.11.2013 22:34

Pomocna rada

Noruas

Zadanych pytań: 232

01.11.2013 22:49

często tak robię :) Czasem też zostawiam sobie wywar jak gotuje dużo warzyw czy mięsa.

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

01.11.2013 23:15

często tak robie!

Klausia

Zadanych pytań: 251

01.11.2013 23:24

Dobra rada, znana mi już :)

Iwusia

Zadanych pytań: 242

01.11.2013 23:52

często tak też robię

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

02.11.2013 02:30

dobra i sprawdzona rada...zawsze mam porcje rosołu zamrożone

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak