Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ZEWA

Zadanych pytań: 190

01.11.2013 21:38

Rada : jeśli zostanie Wam rosół możecie go zamrozić i wykorzystać np. do sosów lub innych zup.

Odpowiedzi (34)

mysza75

Zadanych pytań: 96

02.11.2013 11:48

właśnie tak robię mam potem bazę do zup kremów

joanna__s

Zadanych pytań: 4

02.11.2013 14:35

Ja robię też galaretę, wykorzystuję też mięso z rosołu.

Layna

Zadanych pytań: 30

02.11.2013 17:09

Zawsze mrożę resztę rosołu.

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

02.11.2013 17:46

ja nie mrożę tylko zjadamy na następny dzień robiąc na nim jakąś zupę:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak