Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

zbigniew1975

Zadanych pytań: 44

20.10.2013 22:19

RADA: kurczak ładnie upieczony,pieczony drób będzie miał apetyczną,rumianą i kruchą skórkę,jeżeli na krótko przed końcem pieczenia polejemy go śmietaną wymieszaną z mieloną papryką.

Najlepsze odpowiedzi (3)

berys18

Zadanych pytań: 1434

20.10.2013 22:24

nie znałam tego sposobu

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

20.10.2013 22:28

tak nie robiłam, warto wypróbować

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

20.10.2013 22:30

Dobrze wiedzieć, rada się przyda :)

Odpowiedzi (23)

Klausia

Zadanych pytań: 251

20.10.2013 22:22

Przyda się dzięki :) Śmietana kwaśna czy słodka? :)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

20.10.2013 22:27

zaznacz że to rada z tej strony bez zgody jej właściciela :http://www.v-dero.pl/porady_szefa_kuchni.php

treonina

Zadanych pytań: 1213

20.10.2013 22:30

fajna rada :-) spróbuję

pajbek

Zadanych pytań: 257

20.10.2013 22:36

Zapamiętam i wypróbuję :-)

Dorian

Zadanych pytań: 1093

20.10.2013 22:47

warto zapamietac

irenka

Zadanych pytań: 888

20.10.2013 22:49

dzięki za dobrą radę,wypróbuję

msmors

Zadanych pytań: 91

20.10.2013 22:58

nigdy tak nie robiłam

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

20.10.2013 23:12

Cenna rada. Tak zrobię.

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

20.10.2013 23:34

warto wypróbować

Renata9

Zadanych pytań: 329

21.10.2013 07:08

dziękuję za radę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak