Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

zbigniew1975

Zadanych pytań: 44

20.10.2013 22:19

RADA: kurczak ładnie upieczony,pieczony drób będzie miał apetyczną,rumianą i kruchą skórkę,jeżeli na krótko przed końcem pieczenia polejemy go śmietaną wymieszaną z mieloną papryką.

Odpowiedzi (23)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

21.10.2013 07:14

nigdy tak jeszcze nie robiłam

gibli

Zadanych pytań: 20

21.10.2013 07:39

ciekawe,nie wiedziałam :)

Ela_K

Zadanych pytań: 13

21.10.2013 07:40

nie wiedziałem o tym może kiedyś spróbuje

Motorek

Zadanych pytań: 1446

21.10.2013 07:41

super na pewno spróbuję

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

21.10.2013 07:58

trzeba wypróbować ten pomysł

Beata73

Zadanych pytań: 1093

21.10.2013 08:08

dzięki za radę

pestka

Zadanych pytań: 424

21.10.2013 08:22

skorzystam z tej rady przy przyrządzaniu kurczaka

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

21.10.2013 08:30

warto spróbować

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

21.10.2013 08:59

Ja też wypróbuję, ciekawa rada.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

21.10.2013 09:05

ze śmietana jeszcze nie robiłam ,zawsze na skórkę to dodawałam przyprawy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak