Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Stenka

Zadanych pytań: 467

19.09.2013 18:35

RADA. Wątróbkę wieprzową i wołową należy przed przyrządzeniem przynajmniej na godzinę moczyć w mleku. Wątróbka drobiowa i cielęca nie wymaga moczenia.

Odpowiedzi (23)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

19.09.2013 19:45

Cenna i znana mi rada.

rafał5

Zadanych pytań: 5

19.09.2013 20:06

bardzo się przyda.

Ola1984

Zadanych pytań: 295

19.09.2013 20:11

Znam ten patent, dodatkowo mam wrażenie, że taka namoczona wątróbka mniej pryska podczas smażenia.

krystyna330

Zadanych pytań: 228

19.09.2013 20:15

nie widziałam o tym na pewno skorzystam

Motorek

Zadanych pytań: 1446

19.09.2013 20:26

bardzo dziękuję za radę

msmors

Zadanych pytań: 91

19.09.2013 22:21

dziękuję za radę (mam nadzieję, że nie zapomnę)

Janina

Zadanych pytań: 159

19.09.2013 22:23

Również tak robię, ale dzięki za powiadomienie;)

treonina

Zadanych pytań: 1213

19.09.2013 22:31

dzięki za radę :-) nie wiedziałam

malina

Zadanych pytań: 4

20.09.2013 07:23

prawdę powiedziawszy każdą wątróbkę moczyłam do tej pory w mleku

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

20.09.2013 08:33

też tak czasami robiłam:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak