Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Stenka

Zadanych pytań: 467

19.09.2013 18:35

RADA. Wątróbkę wieprzową i wołową należy przed przyrządzeniem przynajmniej na godzinę moczyć w mleku. Wątróbka drobiowa i cielęca nie wymaga moczenia.

Odpowiedzi (23)

jordi

Zadanych pytań: 63

20.09.2013 08:36

tak,stosuję od dawna i się sprawdza

matesko

Zadanych pytań: 14

20.09.2013 09:37

Dobrze wiedzieć

Kasia36

Zadanych pytań: 463

22.09.2013 17:57

przydatna informacja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak