Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

dagmara020

Zadanych pytań: 338

25.02.2014 11:36

ratujcie!?!?!? gotowałam rosół i zapomniałam o nim i zaczoł bardzo mocno wrzeć zrobił się mętny, znacie sposób aby się ładnie wyklarował?

Odpowiedzi (14)

Iwa27

Zadanych pytań: 3

25.02.2014 12:50

moze byc na galarete :D

halina17

Zadanych pytań: 271

25.02.2014 13:22

Dodać kilkanaście kostek lodu oczywiście z czystej wody i powoli zagotować a jak nie to bardziej złożone a pomocą białka.

pestka

Zadanych pytań: 424

25.02.2014 13:54

trudno - jak nie pomogą metody o których tu mowa to trzeba ugotowac inna zupę na tym rosole

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

26.02.2014 00:12

Jak nie pomogły przedstawione wyżej metody, to trzeba go przerobić na inną zupę.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak